טיפול ביולוגי בדלקת פרקים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

29/06/2018 | 16:16 | מאת: בתשבע

אני אמורה להתחיל טיפול ביולוגי בתרופה רמיסימה קראתי על תופעת הלוואי של התרופה, הבנתי שהיא לא תרופה מקורית, קראתי על האקטמרה שהיא תרופת מקור והיא מאוד יעילה, אני חוששת להתחיל את הטיפול , מה גם שהבנתי שקופות החולים דורשת מהרופאים לתת בטיפול רמיסימה לחולים חדשים שמתחילים טיפול ביולוגי שהיא תרופה זולה יותר אך תופעות לוואי שלה קשות, האם אני יכולה לבקש להחליף את הטיפול ברמיסימה שעדיין לא התחלתי הטיפול של האקטמרה

בכל הטיפולים הביולוגים (ובכל נטילת תרופה בכלל) - יתכנו תופעות לוואי. 2 התרופות הן שונות מבחינת מנגנון הפעולה שלהן. ממליצה לך להתייעץ עם הרופא המטפל שרשם את הטיפול.

מנהלי פורום ראומטולוגיה