זרמים באצבעות הידיים לאחר פריקות כתף

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

20/06/2018 | 16:04 | מאת: ג'ול בן

שלום ד"ר עקב פריקת כתף - 5 פעמים תוך החודשיים האחרונים שלאחריהם הופיעו לי זרמים באצבעות הידיים הנויורולוג שלח אותי לבדיקות דם ואני מחכה לבדיקות EMG . להלן התוצאות בדיקות הדם ואני מאוד מודאגת. אודה לך בעד ההסבר: celiac screen - 1.5 ana titer - שלילי ב160 : 1 ana pattern - negative (positive - antinuclear ab (ana 1 - (dna (ds - 4.3 - SSB השאר 0.2

שלום, נשמע כי בעייתך הופיעה לאחר טראומה ופחות בעקבות מחלה ראומטולוגית. ANA בטיטר 1:160 שלילי. מלבד נוירולוג, אני משערת שיש גם מעקב אורטופדי...

מנהלי פורום ראומטולוגיה