כאבי מפרקים חמורים בילדה בת 9

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

12/06/2018 | 03:40 | מאת: קרן

שלום, בתי בת ה 9 סובלת מזה מספר חודשים מכאבי מפרקים בידיים וברגליים והנ״ל מחמיר בעיקר ברגליים עד כדי אי יכולת לדרוך על הרגל. היום התקבלו תוצאות בדיקות הדם שלה - אימונולוגיה C.R.P 0.5 mg/dl :קטן מ Streptolysin 0 (ASLT) Ab 257 150 יחידות: IU/ml 0 Rheumatoid Factor Quantit 5 IU/ml - קטן מ האם הנ״ל יכול להצביע על כך שיש לה דלקת מפרקים עקב סטרפטוליזין ??? אם כן מהו סוג הטחפול ?

שלום הערך עדיין נחשב לגבולי - יתכן ותידרשי לחזור על הבדיקה. בכל מקרה ממליצה לך לפנות בהקדם לראומטולוג ילדים

מנהלי פורום ראומטולוגיה