כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

31/05/2018 | 01:45 | מאת: שגית

שלום, מיזה תקופה אני סובלת מכאבים עזים באגן וגב תחתון. קושי בהליכה, ישיבה, עמידה, כאבים בשינה ולילה ובוקר כאבים עזים. אני בחורה בריאה אין דברי רקע, לא נפלתי או קיבלתי מכה. עכשיו ראיתי שיש נפיחות עגולה בגב תחתון באמצע (באמצע מעל העכוזים) האם זהו גב תחתון? לאיזה תחום רפואי שייך: אורתופד, ראומטולוג? ומה ניראה לך שיכולה להיות הבעיה? ואיזה בדיקה/ הדמיה יש לבצע ראשונית? אשמח לתשובתך.

שלום שגית, ממליצה בשלב הראשון לפנות להערכת רופא המשפחה לבדוק מהי הנפיחות שאת מתארת והאם יש קשר בין הנפיחות הזו לתלונותייך.

מנהלי פורום ראומטולוגיה