בעיה לא ידועה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

29/05/2018 | 01:37 | מאת: אלה

שלום, אני סובלת מכאבי עצם הזנב, אגן עזים. קושי בישיבה, הליכה, שינה. אני חושדת בדלקת מפרקי האגן, עדיין לא בוצע הדמיה. באזור עצם הזנב כואב שורף כמו פצע (כואב פנימית וחיצוני) ראיתי שהפס- עצם הזנב ניראה אדום מדולק ניראה קילוף עור. 1. מה שם הפס לאורך החיצוני שמעל עצם הזנב והעכוזים ? 2. האם יכול להיות דלקת מפרקי האגן? 3. בבדיקת MRI מפרקי האגן רואים את עצם הזנב? 4. לאיזה תחום רפואי שייך- כירורג, אורתופד, ראומטולוג? אשמח לכיוון בנושא

שלום אלה, הכאב שאת מתארת אינו נשמע כאב דלקתי קלאסי. כמו כן, את מתארת נגע חיצוני כלשהו בנוסף. ממליצה לך להתחיל מבדיקה של רופא משפחה מטפל על מנת להעריך במה מדובר והחלטה האם יש צורך בבירור נוסף. בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה