טיפול ביולוגי רמסימה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

24/05/2018 | 16:27 | מאת: ליאת

אני קיבלתי ביום שני טיפול 5 של רמסימה עקב סרקדואוסיס שגרם לעודף סידן. פעמים הקודמות הרגשתי בסדר. הפעם באותו יום בערב ולמחרת התחילו לי בחילות לא נסבלות דופק 55 לדקה לחץ דם נמוך . הפעם בשונה מהפעמים הקודמות אני לק וקחת 4 ימים ציפרודקס 250 מג פעמים ביום. האם הבחילות יכולות להיגרם הגלל השילוב של הרמסימה והאניביוטיקה ?

שלום ליאת, לאור כך שעירויים קודמים היו ללא תופעות לוואי וכעת, תחת טיפול בציפרודקס הופיעו בחילות - יתכן ומדובר בתופעת לוואי לציפרודקס. ניתן לחכות לעירוי הבא ולראות אם התופעה חוזרת על עצמה, בהתאם להמלצת רופא מטפל שנכח בזמן התגובה

מנהלי פורום ראומטולוגיה