חוסר איזון שיוט וסחרחורות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

11/05/2018 | 00:57 | מאת: הדר

היי בת 27 אמא לשניים הכל התחיל לפני שנה וחצי פתאום ביום אחד תקף אותי סחרור מוזר עפ הרגשה של עילפון מאז אני סובלת מחוסר שווי משקל מוחלט טשטוש ראייה קשה חוסר איזון שיוט וסחרחורות וכאבי ראש תמיד רק בצד ימין כאבים בידיים בגב צאוור בטן עצירות בלבול עירפול הזיכרון גם הלך לגמרי בדיקות שעשיתי דם-תקין סיטי - תקין eng-נסיטגמוס בעין ימין חולשת מבוך 22% אף אוזן גרון נירולוגים כרגע אין לי תשובה מה יש לי ולמה אני סובלת ככה הרבה אנשים שחולים בפיברומיאלגיה טוענים שזה מה שיש לי מה הסיכוי שיש לי את זה ואיך ניתן לבדוק?

שלום הדר, את מציגה תלונות רבות אשר בגינם את עוברת בירור מקיף בנושא. ממליצה להמשיך מעקב נוירולוג וא.א.ג. בעניין הכאבים בגוף - הייתי מתחילה מבדיקה מקיפה של רופא המשפחה שמטפל בך ומכיר אותך, ולפי התרשמותו, ממשיכה בירור (ראומטולוג? אורטופד? מרפאת כאב?) בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה