סובל מכף רגל קרהשמאוד מפריע לי.

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

19/04/2018 | 21:49 | מאת: דוד זאבי.

יש לי פריצות דיסק L-3-4-5 ועמוד שדיה עם הרבה נוונים. לפני כמה שנים הרגשתי את כריות כפות רגלי רדומות .לא הלכתי לקבל טיפול.לפני שלושה עודשים התחילה תחושה של כפות רגליים קרות. זה מאוד מפריע באיחוד בלילה כי אני לא יכול להירדם. נוירולוג נתן לי ליריקה.כל פעם המינון יותר גבוה אבל זה לא עוזר.בבדיקת EMG יצה שאני סובל מרדיקולפטיה L4-S1 דו-צדדית קלה. מודה לכם מאוד דוד זאבי.

שלום דוד, הטיפול בנוירופתיה בליריקה הוא טיפול מקובל. יש סיבות רבות לנוירופתיה, משערת שעברת בירור (לרבות חסר ויטמינים ומינרלים, סוכרת ועוד) ישנן תרופות נוספות לטיפול. ממליצה להמשיך מעקב נוירולוגי.

מנהלי פורום ראומטולוגיה