בעיית שריר ושלד אשמח לעצה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

17/03/2018 | 17:38 | מאת: רחמים

שלום דר אני בן 54 יש לי כאבים בחזה מדי פעם בעוצמה שונה רופה כאב פרטי טוען שיש לי תסמונת טיטצה ..עשיתי צילום סיטי עמוד שדרה גבי וצווארי צווארי התוצאה 3 בלטי דיסק בגבהים שונים הומלץ פיזוטרפיה ..בגב סיטי נרשם בגובה d1-d12 הודגמו שינויים ספונדילוטיים קלים בגופי החוליות .אין עדות ללחץ על השורשים העצביים ...המרווחים הבינחולתיים מוצרים לאורך ע"ש . סימני Pish בע"ש גבי . .נשלחתי לבצע דיקור .... יש להדגיש בדיקות הדם שלי תקינות .חוץ מוסטסטרון שהוא קצת נמוך וטמין די בערך של 35 .גוף רזה עם בטן קלה . אשמח לתגובתך מה ניתן לעשות מעבר .

שלום רחמים, בהחלט פיזיוטרפיה היא מרכיב חשוב. הטיפול המקובל לתסמונת טיטצה הוא טיפול נוגד דלקת - יש להתייעץ עם הרופא המטפל.

מנהלי פורום ראומטולוגיה