בדיקת crp מעט גבוהה לאחר בדיקת דם

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

24/02/2018 | 00:00 | מאת: שיראל

שלום רב דר אמא שלי נמצאת בבירור אצל נירולוג עקב שינוי בזוית הפה נשלחה לmri היו שינויים בכלי דם קטנים מעט קרישי דם והנירולוג שלח לבדיקות דם Crp יצא מעט גבוה אני נורא חוששת לה מה יכול להיות הגורם לכך האם זה עלול להיות משהו מסוכן תודה מראש

שלום שיראל, הקליניקה שאת מתארת מתאימה לבירור נוירולוגי. יש לחזור עם תשובות הבדיקות אל הנוירולוג שהפנה את אימך לביצוע הבדיקות הנ"ל ויכול להפיק מהם מידע חיוני בשילוב עם בדיקתה ובדיקות הדימות. ישנן סיבות רבות לעליית CRP...

מנהלי פורום ראומטולוגיה