דלקת פרקים ואריטמיה .......................

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

07/02/2018 | 19:49 | מאת: יוסי

שלום, עקב זיהום (דרך מין) שטופלו האנטיביוטיקה, התפתחה דלקת פרקים בגב עליון, ברך וכרסול, דלקות יורדות מאוד לאט, התפתחה הפרעה בפעילות לב(אריטמיה) וכאבי ראש, איך לטפל בזה ואם כדאי לפנות ומומחה רוימטולוג או מומחה לזיהומים? תודה.

שלום יוסי, בהחלט מומלץ מעקב ראומטולוג בשל דלקת המפרקים (ככל הנראה מדובר לפי סיפור המקרה בדלקת מפרקים ראקטיבית). באם יש הפרעות בקצב הלב, ממליצה גם מעקב קרדיולוג. זיהומולוג - באם המחלה הזיהומית עדיין פעילה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה