כאבים מפרקים וכאבי שרירים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

14/01/2018 | 19:07 | מאת: מזל

פתיחת חלונית נגישות האתר תוצאות סיטי בדיקת טומוגרפית בס"ד שלום רב הופנתי לסיטי לאחר תלונות של כאבים במפרקים וכאבי שרירים.ונטייה ליפול. אני בת 59 בדרך כלל בריאה. למעט כולסטרול ואוסטרופורוזיס. כמן כן עשיתי בדיקות דם שלא יצאו תקינות . בבדיקת ct הודגמו בלוטות לימפה באזור תת ליסתי בתחנה שניה במימדים כ11X15 מ"מ. הגדה אינה ספציפית מומלץ תיאום על ידי us. בלוטות רוק סוב מנדיבולריות ופו\רוטיסים ללא סטיות. יש לציין שבלוטה זו צמודה לבלוטת רוק סוב מנדיבולרית. הודגמו הסתיידויות בשקדים מצד שמאל. יישר לורדוזיס פיזיולוגי. שינויים דינגרטיביים במפרקים פאצטלים ואנקוורטברליים. פסגות הריאות הודגמו עם שינויים פיברוטיים. שינויים דיגנרטיביים במפרקים הסקרו איליאקליים דו צדדית. שינויים דינאגרטיביים במפרקים פאצטלים ואונקו ורטברליים. אודה על קבלת ההסבר. לא הצלחתי להעלות את הקובץ. תודה רבה.

שלום מזל, קשה לי להעריך את תלונותייך על סמך השאלה. תלונותייך, בשילוב ממצאי המעבדה (שלא ציינת אילו חריגות מופיעות) ותשובת הדימות זקוקות להערכה מקיפה. הייתי מתחילה מפנייה לרופא המשפחה על מנת שעל סמך כל הנתונים, יפנה אותך להמשך הערכה וטיפול בהתאם. בהצלחה.

15/01/2018 | 12:47 | מאת: מזל

בסד בהמשך לשאלתי ב21.12.17 העברתי לך תוצאות של בדיקות דם המצב בקובץ. האם יש קשר בין הדברים. תודה רבה . מזל ברקו

מנהלי פורום ראומטולוגיה