כאבים קשים מאוד חייבת עזרה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

30/12/2017 | 19:10 | מאת: רויטל

שלום מזה כשנה וחצי אני סובלת מכאב תופת ועייפות קשה. עיקר הכאבים שלי צוואר גב זרועות כפות רגליים בעצמות הרגליים שכמות שנוגעים בטיפה יותר מהנחת יד אני חשה כאב אדיר. מדדים דם Ana חיובי Crp ביו 9-19 משתנה. Rf גדול מ20 סובלת ומאובחנות כחולת פיברומיאלגיה אני בטוחה שיש דלקת פרקים מה דעתך אני שבר כלי לא מתפקדת לא עובדת אחרי שינה קמה מרגישה כאילו הגוף של נדרס כשעה התאוששות וכל היום זרוקה בכאב לא שפוי אנא עזרתך!!

שלום רויטל. ממליצה לפנות לראומטולוג מטפל לצורך בדיקה גופנית מקיפה, בדיקות מעבדה רלוונטיות כולל ספירה, פאנל אנמיה, תפקודי תריס. האם תוצאות הבדיקות הן ממצא חדש או ידוע לאחריו אובחנת כחולת פיברומיאלגיה? יש סוגים רבים גם של דלקת מפרקים ואת צריכה להיבדק על מנת לאבחן אם אכן ישנה דלקת מפרקים ומה סוגה.

02/01/2018 | 18:11 | מאת: רויטל

קבעתי תור לראמטולוג אחר כי שלי רק זורק לי כל פעם להתחיל קנאביס אני שבורה מהכאב האם אתה מקבל באופן פרטי?

02/01/2018 | 18:12 | מאת: רויטל

תוצאות הבדיקות החלו במקביל לאבחנה הדבר היחיד שקצת נותן לי מנוח זה נוגד דלקת בלבד כגון ארקוקסיה

מנהלי פורום ראומטולוגיה