בלט בגב התחתון שקשה לישון ולסבול מכאיבים כול בוקר

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

27/10/2017 | 23:14 | מאת: מירו

האם בלט בגב התחתון מסובך יותר אפילו מפריצת דיסק ומה הטיפול שיוכל לעזור לי כי כלום כבר לא עוזר שמעתי משהו על זריקת בלוק וזה הצ'אנס האחרון שלי אני חסר אונים תודה

שלום מירו, יש צורך לפנות לבדיקה עם דיסק ההדמייה. יש צורך לראות עד כמה חמורה ההיצרות בעקבות בלט הדיסק והאם יש לחץ חמור הגורם לכאב. ישנם טיפולים תרופתיים להקלה על כאב ואחת האופציות היא הזרקות מקומיות דרך מרפאת כאב. במקרים חמורים יש לפנות לאורטופד בשאלת התערבותו. בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה