ליריקה וסימבלתה תופעות לוואי שהחלו

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

02/10/2017 | 18:13 | מאת: סי

ערב טוב, אני עם לופוס ברימסיה תקופה ממושכת ופיברומיאלגיה. כבר שלוש שנים שאני לוקחת סימבלתה 60 ולירקה 150 ומידי פעם משתמשת במדבקות (ממש לא הרבה) הליריקה תמיד "מיסטלה " אותי, אבל לאחרונה החלו גם בחילות ועוד תופעות שמאוד הפריעו לי הפסקתי עם הליריקה כבר שבועיים ואני מאוד סובלת והכל כואב מאוד , מצד אחד אני עם "רגליים על הקרקע" ומצד שני סובלת מכאבים חזקים בכל הגוף החמרה רצינית. עד כה הצלחתי ל"סחוב" ולנהל חיי שיגרה ורק הורדתי מעט משעות העבודה אבל עכשיו ללא הליריקה אני לא יודעת מה לעשות . אנא עצתכם

שלום, יש ארסנל גדול של תרופות שמשפיעות בדומה לליריקה. איני מכירה את ההיסטוריה הרפואית שלך ואילו תרופות ניסית עד כה ולכן ממליצה לך לפנות לרופא המשפחה/רופא כאב שמכיר אותך על מנת להמליץ לך על תחליף הולם. אגב, אחת ההמלצות העיקריות לטיפול בפיברומיאלגיה היא פעילות גופנית סדירה, פיזיותרפיה והידרותרפיה. בהצלחה!

מנהלי פורום ראומטולוגיה