דלקת מפרקים באצבעות הידיים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

15/03/2017 | 21:35 | מאת: ליאת

שלום, אני בת 40, יש לי בחמש שנים האחרונות דלקת מפרקים בחלק מאצבעות הידיים. בא לידי ביטוי בבליטות בצידי האצבע ובכאבים לעתים רחוקות. גם לאמי יש, במצב הרבה יותר חמור משלי וגם לאחותי יש. רופאת משפחה שלי אמרה לי שאין מה לעשות. כן המליצה לי ללחוץ את האצבעות על כדור. גם רופא משפחה של אמא שלי וראומטולוג אמרו לאמי שאין מה לעשות (גם לה המליצו עיסוי עם כדור וטבילה של האצבעות בחומר מסוים). קיבלתי כבר את הדין אולם לאחרונה המליצה לי רופאת שיניים שהייתי אצלה כן לפנות לראומטולוג שכן יש תרופות ביולוגיות. שאלתי, האם אכן יש תרופות מומלצות למצבי? תודה רבה.

27/03/2017 | 09:14 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

יש כ 180 מחלות מפרקים - עדיף לתת לריאומטולוג לבדוק אותך, לאבחן מדוייק ואז לדבר על הטיפול הקיים לסוג מחלת מפרקים ספציפית שיש לך

02/05/2017 | 16:16 | מאת: אור

אני מאובחנת מספר שנים בפיאמאלגיה...וכעת אורטופד קבע שיש לי דלקת פרקים ניוונית.. יכול להיות 2 מחלות?? ומה ניתן להקל??

מנהלי פורום ראומטולוגיה