אסטו

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

06/02/2013 | 21:09 | מאת: אמהית

הי,ד"ר סובלת מחרדות ,מטופלת באסטו 20 מ"ג כשנתיים . יש לי תאומים לאחר טיפולי IUI . שאלותי הן : 1.האם יש אפשרות לשלב בין האסטו לבין תרופות לפריון כמו גונל אף,אוביטרל .? 2.האם אסטו בטוח לשימוש בזמן הריון ? אודה לתשובתך

ניתן לשלב בין אסטו לבין תרופות פיריון לצורך קבלת יעוץ בנוגע להשפעות אפשריות של אסטו על הילוד מומלץ לפנות למרפאה הטרטולוגית (יעוץ תרופתי לנשים הרות) בביה"ח איכילוב. בברכה, ד"ר קליגר חגית

מנהל פורום תרופות בהריון