קלונקס וקסנקס

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

23/11/2012 | 09:59 | מאת: מעיין

שלום רב האם ניתן לקחת תרופות הרגעה אלו נגד התקפי חרדה ובכלל חרדה כללית? אני משתמשת בהן לעיתים קרובות לפני שינה (יום כן יום לא -במינון של 0.5 באישור רופא כמובן כי SSRI לא עשו לי טוב כלל.) האם אפשר לעשות הריון עימם? כרגע אני לא יכולה בלי הכדורים הללו. בתודה מראש.

עקרונית, השימוש בתרופות אלה במקרים של התקפי חרדה במהלך הריון אפשרי .בכל מקרה, כדי לקבל יעוץ מסודר ומפורט אני מציעה לך לפנות למרפאה ליעוץ תרופתי בביהח איכילוב רצוי עם מכתב הפנייה מרופא מטפל טלפון לזימון תורים 03-69740000 בברכה ,ד"ר קליגר

מנהל פורום תרופות בהריון