לא בגיל אבל מתנהג כמו...

דיון מתוך פורום  גריאטריה

31/01/2010 | 14:39 | מאת: דידי

אבי בן 71, הוא פשוט הזדקן בבת-אחת. הוא נראה ובעיקר מתנהג כמו זקן, הוא לרוב נשאר בבית, למרות הפצרותיה של אמי לצאת, ועובר מהספה למיטה ובחזרה. זה נראה כמו סוג של דיכאון אבל הוא כאילו לא שולט בזה. הוא גם עייף בצורה כרונית, הוא פשוט יושב ונרדם. לאחרונה היד שלו החלה לרעוד (יכול להיות עקב תרופות לנפש שהוא לוקח?). בקיצור הוא הולך ודועך מול עינינו וזה עצוב... יש משהו שאתה ממליץ לעשות?

31/01/2010 | 20:19 | מאת: אילן שפר

דידי שלום ההמלצה העיקרית היא לבצע הערכה כללית של אביך משום שתיתכנה מספר סיבות להתנהגות כזאת: תרופות, דכאון, הפרעה בתפקודי בלוטת התריס, חוסר ויטמין B12 ועוד, זאת בהתחשב כמובן ברקע הרפואי שלו (מחלות) הפיזי והנפשי.

מנהל פורום גריאטריה