רפיפות התנדנדות אי יציבות אחרי אנסתזיה

דיון מתוך פורום  גריאטריה

11/05/2020 | 11:15 | מאת: זינה

אני בת 80 מרגישה התנדנדות ורעיעות. הסיכום של בדיקה CT מוח שעשיתי לפני 3 שנים : אין ממצא פתולוגי. בדיקה MRI שעשיתי לפני חצי שנה לא הייתה שלמה בגלל מצב לאחר החלפת מפרקי הירך והתחממות של המשתלים. הסיכום של בדיקת MRI: ללא סימני לחץ. החדרים והחללים התת-עכבישיים מורחבים במידה קלה. קו האמצע והמעבר הקרניו-צרביקלי שמורים. ללא עדות למוקדי דמם ב3 שנים אחרונות פריקות חוזרות של משתל של מפרק הירך הימני - 4 פריקות. מזמינים אמבולנס ובבית חולים מחזירים את התותב למקום (הזרה סגורה). אחרי הרדמה שעושים באת ההחזרה אני מרגישה החמרת המצב - רפיפות, אי -יציבות והתנדנדות. אני נוטלת Betahistin קבוע

לא בורוה לי מהי שאלתך. בכל מקרה הייתי ממליץ שתיפני לרופא גריאטר, לצורך הערכה ושקילת מתן טיפול בהתאם

מנהל פורום גריאטריה