אדרונקס סימבלטה וויאפקס

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

25/07/2016 | 10:36 | מאת: טוני

בוקרוש טובוש, מה ההבדלים בין התרופות שציינתי בכותרת(אדרונקס, סימבלטה, ויאפקס, הם דומים במשהו? על מה כל תרופה משפיעה ואם ויאפקס לא השפיע אפשר להסיק שאדרונקס וסימבלטה לא ישפיעו או שאין קשר? מה ההבדל בין מנגנונני ההשפעה?

25/07/2016 | 11:55 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, התרופות שציינת משתייכות לקבוצת נוגדי דיכאון חרדה ופועלות במנגנונים שמשפיעים על מוליכים עצביים נוראדרנלין ו/או סרוטונין. חוסר תגובה לאחת מהתרופות לא פוסל אפשרות של תגובה לתרופה אחרת. לא ניתן במסגרת הפורום לפרט בפרטי פרטים את מנגנוני ההשפעה של כל אחת מהן אך המידע הזה נגיש באתרי אינטרנט רבים שעוסקים בתחום.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול