טוב מותי מחיי

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

23/06/2015 | 09:36 | מאת: יוסי

30 שנה של דכאונות קשים מצבי חרדה ופניקה. ניסיתי את כל הכדורים כבר לא עוזרים. לא רוצה לחיות יותר .מיואש. בוכה. מרוסק. הלוואי והאדמה תפתח ותבלע אותי. כנראה זה בגנים המשפחתיים כי גם אחי ואמי סובלים.

18/07/2015 | 10:40 | מאת: ד"ר אירנה נתנאל

יוסי שלום, אני מאוד מצטערתלשמוע שאתה סובל כל כך הרבה שנים. האם ניסית בנוסך לתרופות לשלב טיפולים לא תרופתיים למשל,פסיכוטתרפיה, גרייה מגנטית למות, נזעי חשמל או טיפול בטכנולוגיה של נוירופידבק? בנוסף, כיום ניתןלעשות בדיקה גנטית שבודקת איזו תרופה כן תעזור לך. גם אם יש לך נטיה במשפחה זה לא אומר שגם אתה צריך לסבול. אני ממליצה לבדוק ולהעריך מחדש את הטיפול. היום רפואה מאוד מתקדמת וישנם פתרונות שיכולים להקל על הבסל. מידע רחב ומקצועי אודות טיפולים אלה ניתן לקרוא באתר: www.mindclinic.co.il בברכה, ד''ר אירנה נתנאל Ph.D פסיכותרפיסטית מוסמכת CBT מטפלת בביופידבק ונוירופידבק "מיינד קליניק" מרכז לטיפול מתקדמים תל אביב 03-6962733

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול