שאלה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

13/04/2015 | 20:15 | מאת: אפרת

שלום, רציתי לשאול על תופעה שבה אדם לוקח כדורים מתוך רצון לברוח מסיטואציה מכאיבה, במינון מוגדל (לא כדי למות) , אלא כדי להפסיק את הכאב. מתוך איבוד שליטה חלקי כדפוס חוזר במצבי מצוקה. אודה על תשובה מהירה

25/04/2015 | 20:46 | מאת: ד"ר אירנה נתנאל

שלום לך, מדובר בתופעה שאופיינית לאנשים שסובלים מהפרעת אישיות גבולית. אשמח לשאלה יותר ספציפית. הטיפול היעיל ביותר הינו בשיטה של DBT - טיפול דיאלקטי התנהגותי. בברכה, ד"ר אירנה נתנאל פסיכותרפיסטית CBT מטפלת בביופידבק ונוירופידבק "מיינד קליניק" מרכז לטיפולים מתקדמים שד' דוד המלך 1 תל אביב 03-6962733

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול