חוסר שינה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

10/08/2008 | 07:08 | מאת: הילה

אני בחצי שינה אחרונה לא ישנה טוב בלילה ואם כבר נרדמתי אני מתעוררת אחרי שעה שעתיים ולא מצליחה לישון טוב. לעיתים רחוקות יש לי גם לחץ בחזה,מועקה. במהלך היום אני מתפקדת בסדר ואפילו צוחקת אין לי מחשבות רעות או מחשבות דכאונית מה עושים? כרגע הרופא רשם לי כדורי שינה ואני מפחדת להתמכר להם

10/08/2008 | 14:13 | מאת: שי

אם אין לך מצבי רוח או בעיות דיכאון אחרות, וזה רק בעיות שינה מה הבעיה ? קורה שיש בעיות בשינה .וככלל אין מה לפחד מכדורי שינה אם זה כמובן בליווי של רופא וגם לא להתמכר ולהשתדל להפסיק כשאפשר. (כמובן בלווי רופא)

10/08/2008 | 14:19 | מאת: ד"ר אירנה נתנאל

הילה שלום, לשינה יש השפעה רבה על שינויים במצב הרוח. ייתכן וכאשר את ישנה פחות או לא מצליחה להרדם את תרגישי יותר עצבנית וההפך אם את מרגישה מתח, עצבנות יתר בוודאי תתקשי להירדם. כדורי שינה יכולים לאזן את המצב כאשר גם ירגיעו אותך וגם יגרמו לך לישון שינה רציפה ורגועה וכאשר תתעוררי גם תרגישי טוב. הכדורים משפרים את השינה ואת ההרגשה. חשוב ליטול אותם תחת השגחה ובקרה רפואית על מנת למנוע התרגלות והתמכרות. תרגישי טוב, אשמח לענות על שאלות נוספות, בברכה,

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול