עזרה דחופה !!!

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

04/03/2009 | 13:24 | מאת: אורלי

מזה שנתיים אני נוטלת סרוקסט. מאז שהתחלתי לקחת את הכדור אני מרגישה נהדר, רק שהחשק המיני נפגע מאוד. רופאה המשפחה שלי המליצה לי על 'רסיטל'. על כן, היום התחלתי לקחת אותו במינון של 20 מג. ברצוני לדעת, האם אני צפויה לתופעות לוואי כתוצאה מהחלפת הכדור. אני מאוד פוחדת מכך ... ושאלה שניה, האם רסיטל נותן מענה גם ל- 'social disorder' כמו הסרוקסט ??? תודה מראש על התשובה !

09/03/2009 | 11:43 | מאת: ד"ר אירנה נתנאל

אורלי שלום, תופעות הלוואי הנפוצות של רסיטל הן: בחילה, כאב ראש, יובש בפה, ירידה או עלייה בתיאבון, ישנוניות, עצבנות יתר וקשיי שינה. תופעות אלו בדרך כלל קלות וחלקן יכולות לחלוף. חשוב לעשות החלפת הכדור בצורה מאוד הדרגתית. עקרונית, הם מאותה משפחה ויעילותם על הפרעות השונות דומה מאוד. אל תחששי, במידה ויופיעו תופעות לוואי תפני לרופא המטפל. תרגישי טוב,

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול