אין בעיה עשרים תווי על אדרונקס

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

26/08/2019 | 23:40 | מאת: אייל

שלום דר !! להלן ברשותך 2 שאלות .. 1.נוטל 450 מ"ג לפונקס כיצד לחלק את הטיפול במהלך היממה ? כך שאהיה פחות עייף במהלך היום . כיום נוטל 250 בוקר ו200 בערב ואני מגלה כעת שאיני מצליח להירדם מוקדם . 2. לאחר כמה ימים מורגשת אם בכלל השפעה של התרופה אדרונקס ? אותה אני נוטל כ 3 שבועות כ4 מ"ג . תודה רבה על התגובה ולילה טוב תגובה

02/09/2019 | 10:47 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, באופן כללי ניתן לקחת לפונקס פעם ביום , עדיף בשעות הערב , אך במקרים אחרים ניתן לחלק. כדי להתאים את צורת הלקיחה הנכונה לך, כדאי לבדוק ביחד עם הפסיכיאטר המטפל את הסדר היום שלך, מידת ההפשעה של התרופה אליך, רמת הפעילות שלך וכד׳. בהתאם לכך ניתן יהיה לגבש את אופן הלקיחה המתאים לך ביותר. אדרונקס היא תרופה נוגדת דיכאון, בדומה לנוגדי דיכאון אחרים ניתן להעריך את ההשפעה שלה כעבור 4-6 שבועות מתחילת הטיפול.

02/09/2019 | 13:01 | מאת: אייל

תודה דר !! לדעתך האדרונקס כן ישפיע עליי?? תודה

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול