עזרה - כבר אין כוחות

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

04/08/2019 | 16:13 | מאת: חיים מתסכלים

בת27 שלום מזה 10 שנים נוטלת ציפרלקס עם הפסקות קצרות . כיום אני בהפסקה כבר 8 חודשים אני מדרדרת נפשית ולא רוצה לחזור לציפרלקס כי זה גורם לי לאכול ולישון יש לי 2 ילדים קטנים ואני לא מצליחה לתפקד אני לא רוצה לשתף את בעלי כי הוא לא מבין אותי ובקיצור לא באלי לשתף אף אחד אני ממש לבד בתוך זה כי כל פעם שמשפחה שלי שומעת שחזרתי למצב הזה אין להם איך לעזור לי כל כך וזה רק מעציב אותם מה עושים ? לגבי עזרה עם אנשי מקצוע זה לא ילך כי אין לי מאיפה..צריכה יעוץ

12/08/2019 | 08:48 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום, כך או כך, סביר להניח שחזרה לטיפול התרופתי תסייע לך לצאת מהמצב. אפשר להתייעץ עם רופא משפחה שגם הוא מוסמך לתת נוגדי דיכאון בנוגע לאפשרות הטיפול בתכשיר אחר, ולא בהכרח ציפרלקס (למשל פלוטין, סרנדה ועוד). אני מקווה שעם הטיפול מצבך ישתפר והתרופה החדשה פחות תגרום לתאבון ועליה במשקל.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול