נוגדי דיכאון ובעיות בתיפקוד המיני

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

21/12/2018 | 09:20 | מאת: יגאל

בעקבות לוסטרל וציפרלקס שאני מקבל במינונים גבוהים, נתקלתי בבעיות בתיפקוד המיני. האם יש פיתרון מוכח לבעיה הזו? (סיאליס?)

09/01/2019 | 09:10 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום, נוגדי דיכאון כגון לוסטרל וציפרלקס עלולים לגרום להפרעות בתפקוד המיני,ובעיקר פגיעה בחשק. אין פיתרון מוכח לבעיה, כלומר אין תרופה או טיפול שבאופן קבוע יבטלו את ההשפעה הלא רצויה. יחד עם זאת, ניתן להיעזר נקודתית בתכשירים כגון סיאליס או ויאגרה , זאת כמובן אך ורק בהתייעצות עם הרופא המטפל.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול