חשיבה שלילית יש למלאות עשרים

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

15/12/2018 | 22:36 | מאת: אייל

לעיתים אני סובל ממחשבות שווא של אובדנות חלילה .. כמובן שאיני רוצה בכך ואני מתמודד עם זה . לא קל . שאלתי האם תרופה מסוימת כמו ג"ילקס שבהתחלה מאוד עזרה לי זה התופעות הלוואיי שלה . וכיצד אני אצליח לנטרל את החשיבה השלילית הזו .תודה

18/12/2018 | 19:37 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום, לא סביר כי המחשבות הן תופעת לוואי של התרופה, אלא קרוב לודאי מדובר באחד הביטויים של מחלה / הפרעה נפשית שאיתה אתה מתמודד. כדי לסייע לך חשוב קודם כל לאבחן את הבעיה ובהתאם לאבחנה לשקול את הטיפול הנכון.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול