שברון לב לאחר בגידה ......

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

31/07/2018 | 10:28 | מאת: לילך

נשואה 19 שנה עם 3 ילדות אנחנו 21 שנה יחד מאז שהייתי בת 15 וחצי והא 19 וחצי לפני חודשיים וחצי הבנות שלי גילו שבעלי בוגד בי וסיפרו לי. הוא מבחינתו רץ למחוק את כל העדויות לעניין אבל לבסוף הודה שהייתה משהי והראה לי את ההתכתבויות בניהם וטען שלא נפגשו רק התכתבו היה שם מין ורטואלי אהבה חברות שיחות נפש ואני שבורה המשכתי לחטט וגיליתי שהוא שיקר והיו 4 בנות במקביל שניהל איתן קשר כזה ואף ראיתי בפירוט שיחות שלו שקבע עם שתיים מהן לחדרים דיסקרטים (הוא טוען שרק בירר ומעולם לא הלך והבריז להן) פרט ל4 נשים במקביל הייתה עוד אחת מתחלפת כך שבמשך שנתיים היה בקשר מוזר כזה של אינטימיות בשיחות והתכתבויות ואלוהים יודע אם נפגשו או לא עם מעל 10 נשים לטענתו הוא פשוט הרגיש שאני חסרה לו והיה אבוד חשב להתגרש אבל בגלל שהייתי באמצע תואר לא רצה לפגוע בי אז חיפש פתרון אחר וחיפש לשים פלסטרים על החור והפלסטרים היו נשים ושהייתי אישה רעה שכל פעם פגעה בו והוא הרגיש מכוער בגללי וחסר בטחון וחיפש להרגיש מחוזר אבל הוא אוהב אותי ואני אותו אז מנסים לשקם.אני חושבת שזה בכלל היה בגלל שהתקרב לגיל 40 והרגיש שלא טעם מספיק אני בנתיים כבר חודשיים וחצי בדכאון עמוק אפילו שקברתי את אבי היקר לא נכנסתי לדכאון עמוק כזה. המחשבות על איך הוא עשה לי את זה ומה היה שם לא מניחות לי 24 שעות כל היום בוכה לא מתפקדת כל תא בגוף שלי כואב אני מרגישה מתה מהלכת כאילו רצחו לי את הנשמה. יש לי מחשבות אובדניות אני מרגישה שרק מוות יניח לי לכאב זה נורמלי להרגיש ככה חודשיים לאחר בגידה או שאני כבר חצי משוגעת?

07/08/2018 | 10:06 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, את מתארת התמודדות עם משבר משמעותי ותגובות קשות לכך. יש סיכוי שאכן התסמינים התפתחו לכדי דיכאון ולכן מאוד חשוב לפנות לבדיקה של איש מקצוע ולקבל טיפול. במקרה והמצב מחמיר עד כדי חשיבה אובדנית, חשוב לפנות לבדיקה דחופה שיכולה להתאפשר במסגרת מיון של בית חולים.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול