אובחנתי עם דיכאון קשה ואני לוקחת עכשיו פריזמה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

06/04/2018 | 21:04 | מאת: פנינה

שלום וברכה אובחנתי עם דיכאון קליני לפני כמה חודשים והוכנסתי לאשפוז בבית החולים גהה בחופש הגדול האחרון שהיה. הפסיקו לי שם את הקלונקס והלוסטרל וכשיצאתי רשמו לי לקחת סרקוואל. אני לא מרגישה שזה עוזר לי אז הפסיכאטרית שלי רשמה לי לקחת פריזמה. אני לוקחת חצי כדור פריזמה אבל כל חצי יום או כל כמה שעות משמחה אני הופכת לעצובה וחושבת על התאבדות. אני לא יודעת למה זה קורה לי. ובתוך שבועיים ירדתי 5 ק' יש לי שינויים באכילה. לפעמים לא בא לי לאכול בכלל ולפעמים בא לי רק לאכול מתוק כמו שוקולד או גלידה אבל זה לא מעלה לי את המצב רוח שלי. איך אפשר להקל על המחשבות האלה ומה ניתן לעשות?

06/04/2018 | 21:42 | מאת: בס

זאת תרופה לסכיזופרניה מה הקשר נתנו לך סארקוול?

06/04/2018 | 21:45 | מאת: פנינה

אני ממש לא יודעת למה נתנו לי קיבלתי את זה בגהה הפסיכאטר המחוזי דחה את הבקשה לאשר סרקוואל ונותנים לי את זה באופן פרטי

20/04/2018 | 16:54 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, את מתארת התמודדות עם דיכאון אשר לעיתים אינה פשוטה ותוצאות הטיפול עשויות לקחת זמן. הטיפול המיטבי הוא הטיפול שמשלב גם תרופות וגם טיפול פסיכותרפויטי (שיחות). כמו כן , במקרים רבים כדאי להתחיל במקביל תהליך שיקומי שיעזור לחזור לחיי שגרה, לתעסוקה ולחיי החברה. חשוב להיעזר בסבלנות ולהקפיד על המעקב הצמוד של אנשי מקצוע.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול