סובל מחרדה חברתית ודיכאון

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

06/01/2018 | 23:14 | מאת: פריזמה

נוטל פריזמה 20מג כבר 8 וחצי שבועות , היו ימים טובים וימים רעים ,כרגע שוב ימים רעים עם שינה מרובה וכאבי ראש מהשינה המרובה , מרגיש חלש ועייף עדיין , החרדה שפריזמה גרמה לה בתחילת טיפול כבר נעלמה , ועדיין אין שיפור ,יש אומרים שפריזמה (פרוזק) מתחיל לעבוד לאחר 12 שבועות , לחכות לשבוע ה12 או שצריך לעלות מינון תודה

15/01/2018 | 21:01 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, יש צורך לעשות הערכה פסיכיאטרית כדי לברר האם יש שיפור כלשהו עם הטיפול הנ״ל ובמידה ואין, אין טעם לעלות מינון אלא להחליף את התכשיר. לעומת זאת, במידה ויש שיפור כלשהו, אפילו מינימלי, מומלץ אכן על העליה במינון. אין לבצע שינויים ללא התייעצות עם הרופא והיעוץ בפורום הינו כללי ולא מהווה תחילף ליעוץ פרטני.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול