פריזמה מגביר חרדות אחרי שבועיים

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

23/11/2017 | 19:43 | מאת: פריזמה

אני לוקח 20 מג כבר שבועיים ולפני כמה ימים הפריזמה התחילה להגביר את החרדה וחוסר שקט כפי שהיא ידועה בזה , איך אני מנטרל את זה ? קשה לי לתפקד ככה בעבודה

24/11/2017 | 16:02 | מאת: פריזמה

וכנל גם גורם לי לעייפות ולשינה מרובה שזה פוגע לי בעבודה במשמרות , איך מנטרלים עייפות וחרדה תודה

26/11/2017 | 16:55 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, התגובה לטיפול בפריזמה בדרך כלל באה אחרי 4-6 שבועות מתחילת הטיפול ולעומת זאת תופעות הלוואי מופיעות דווקא בשבוע שבועיים הראשונים וחולפות תוך זמן קצר. בדרך כלל אין צורך בטיפול נוסף במהלך התקופה זו, אם כי חלק מהמטופלים נעזרים בכדורי הרגעה כגון קלונקס או לוריוון כדי להפחית את רמת החרדה. הטיפול יכול לסייע אך גם לו יש תופעות לוואי כגון עייפות מוגברת ופגיעה בערנות ולכן מומלץ להתייעץ עם הרופא המטפל כדי לשקול בעד ונגד של תוספת התרופה ולקבל החלטה בנוגע להמשך הטיפול.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול