יום 36 על פריזמה 20

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

23/07/2017 | 01:00 | מאת: ליאור

לוקח כבר 36 יום פריזמה 20 ואלטרולט 20 , לפני כמה ימים חשתי שיפור בהעלאת אנרגיה , החרדה התרככה , קצת אופטימיות , אבל אתמול הכל חזר לקדמותו להפרעת פאניקה ועייפות דיכאון , למה זה קורה שיש שיפור לכמה ימים ואז הכל חוזר לקדמותו? תודה

25/07/2017 | 16:30 | מאת: ליאור

יום 38..מרגיש שוב בתחושת מתח ועייפות ,רוצה לישון במהלך היום... לחכות עד 8 שבועות?

26/07/2017 | 21:37 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, גם כשהטיפול התרופתי עוזר, יתכנו ימים בודדים בהם התסמינים חוזרים. הדבר לא מעיד על חוסר יעילות אלא משקף את המהלך הטבעי של שיפור שבדרך כלל אינו חלק. כעבור 4-6 שבועות מתחילת הטיפול מומלץ לעבור הערכה חוזרת אצל רופא המטפל ובמידה ומדובר בשיפור חלקי , כפי שאתה מתאר, כדאי לשקול עליה במינון.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול