חרדות או מה?איזה סוג יש לי בכלל של חרדה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

04/04/2017 | 19:27 | מאת: ניר

בתוך הבית שלי אני מרגיש בסדר גמור אין חרדה או משהו ,לפני שאני יותר החוצה אני מרגיש להכנס להתקפי חרדה בזמן ההתארגנות וכאלה , בזמן שהייה שלי בחוץ נגיד במגרש עם הרבה אנשים אני מרגיש חוסר נוחות תחושות שלי רעידות וסוג של ״התרגשות״ עם רעידות מזה יכול להיות איזה סוג חרדה זה?

04/04/2017 | 19:28 | מאת: ניר

לפני שאני יוצא החוצה אני מתחיל להכנס*

06/04/2017 | 08:30 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, ישנם סוגים רבים של חרדה, כגון חרדה חברתית, אגורפוביה (חשש ממקומות גדולים, בהם יש קושי לקבל עזרה במידת הצורך), חרדה כללית (נטיה לחשוש מכל דבר) וכן חרדה שלא ממוקדת לגורם ספציפי ובאה לידי ביטוי בעיקר בתסמינים גופנים (רעד, אי שקט, דופק מואץ, קוצר נשימה). התסמינים שאתה מתאר אכן מעידים על חרדה, אמנם לא ניתן לאבחן את הסוג הספציפי על סמך התיאור בלבד ויש צורך בבדיקה מעמיקה יותר אצל איש מקצוע פסיכיאטר או פסיכולוג.

07/04/2017 | 16:05 | מאת: ניר

תודה על התגובה המקצועית, אני רוצה לציין שבבית אני אין לי מחשבות אני מרגיש בסדר גמור רק הקטע של העייפות מעצבן אותי,אני לא מצליח להבין איזה סוג דל חרדה יש לי

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול