ביקור "בחמי מרפא" לאחר צנתור

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

17/02/2009 | 11:02 | מאת: נסים

שלום רב, עברתי לפני כשבועיים התקף לב קל כאשר בעקבותיו עברתי צנתור בביה"ח בלינסון. מתוקף היותי נכה צה"ל, מגיע לי כשבוע בשנה נופש רפואי בטבריה או בים המלח. ביום חמישי הקרוב ,אני אמור להגיע לשבוע טיפולים בטבריה. שאלתי ,האם במסגרת הטיפולים ניתן לבצע גם "חבישת בוץ" וכן אמבטיית גופרית . כללית ,אני מרגיש טוב ולחץ הדם תקין (80/130). בתודה מראש

נסים שלום רב, ראשית אני מאחלת לך החלמה מהירה. לרוב אין בעיה עם טיפולי ספא למיניהם כולל מרחצאות, אמבטיות מינרלים ומעיינות חמים גם לאחר אירוע לב. מאחר וההתקף הוא כה סמוך לנסיעה הייתי מתייעצת עם הרופא המטפל כי ייתכן ומוקדם מידי להיחשף למקומות אלה. בברכה, יעל פרניק

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני