כאבי חזה בלילה

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

18/12/2016 | 10:07 | מאת: יהודה

רצתי היום בקצב מקסימלי 5 פעמים אינטרוואלים בלילה היו לי כאבים בחזה שעברו אחרי 10 דקות בערך והקשו עלי להירדם הייתי בבדיקת לב לפני שנתיים שאמר שהכל תקין מה זה יכול להיות

שלום יהודה, מתנצלת על העיכוב בתגובה. קשה לי לענות על שאלתך מאחר וחסרים קצת פרטים, כגון האם אתה בדרך כלל עושה אימון כזה? האם זה קרה לך בעבר? איזה אימון בדיוק עשית (ריצה, אופניים וכד')? האם הכאבים עדיין קיימים? בעיקרון אם אינך רגיל לאימון כזה ייתכן וזוהי תגובה של מערכת השריר-שלד שלך, או במלים אחרות כאבי שרירים כתוצאה ממאמץ חריג. כמובן שאם כאבים אלה חוזרים לך, חשוב ללכת לרופא ולהיבדק. גם אם עשית בדיקה לפני שנתיים זה לא אומר דבר, זה תלוי בגילך וברקע הרפואי שלך (כלומר: האם יש במשפחה מחלות לב, האם יש גורמי סיכון וכו). בברכת כושר ובריאות, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני