החלפת מסתם ומשקלים בחדר כושר

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

14/12/2016 | 03:32 | מאת: רמי

היי יעל , אני בן 21 כיום לאחר החלפת מסתם (AS),ניתוח החלפת מסתם אאורטלי- מיכאני מטופל בקודמין , אני מתאמן בחדר כושר אולם אני לא יודע מה המשקלים שאני יכול להרים , יש לציין שהדופק מטרה שלי הוא 179 , אולם אני מגיע ל 120 -140 באימון מחשש שיקרה לי משהוא, אני רוצה להרים משקולות או לעשות פעילות התנגדות ואני לא יודע מה ההמלצה ? יש לציין ששני רופאי לב אישרו לי להתאמן בחדר כושר ואני מוגדר כאדם בריא לכול דבר חוץ ממניעה של פציעות בעקבות הקומדיין , תוצאות אקו שיש ברשותי תקינות + כולל מבחן מאמץ , אני יודע שההמלצה היא לא להרים יותר ממשקלים של 5 קילו אולם אני צעיר , לפי מיטבה ידעתי יש לי דליפה קטנה מאד שהיא אחרי ניתוח של החלפת מסתם וידוע ועיצרות גרד קלידנית קלה מאד . רופאי הלב שלי נתנו לי אירובי חופשי - ריצות שיחות אולם לגבי משקלים אין להם את היכולת לענות על זה ! כמה אני יכול להרים ? מה השיא שאוכל לעצור ? (לא מובן איך נותנים לי לרוץ אבל להרים 6 קילו בכול יד זה לא ..). ANTI COAGULATION LONG TERM USE CURRENT (11/2011) • BICUSPID AORTIC VALVE CONGENITAL (birth) AS;AR • AORTIC VALVE REPLACEMENT (11/2011) זה היה לפני הניתוח .הערות הללו אשמח לתשובה !

14/12/2016 | 18:06 | מאת: רמי

האם אפשר לבצע מתח ? שכיבות סמיכה? מקבלים עם גומי . תודה רבה רבה

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני