אימון גופני אחרי מעקפים

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

23/08/2014 | 10:10 | מאת: משה

יעל שלום, שמתי לב שפנייתי אליך בעקבות תשובתך(17/8/14) לפנייתי הראשונה כנראה חמקה מעיניך ואיכשהו לא זכתה למענה, על כן אני מעתיק אותה ושולח אותה אליך שוב כפניה חדשה בתקווה לקבל מענה. שלום יעל, אני מאד מודה לך על תשובתך המפורטת. היא עשתה לי סדר בראש. מאד התרשמתי מתשובותיך ומאמריך בפורום וחשבתי שאוכל להפיק תועלת מרבית מפגישה אישית איתך לצורך התייעצות כללית, אם אכן את מקיימת פגישות פרטיות. לפני כשבוע שלחתי לך פניה ברוח זאת באמצעות האופציה הניתנת דרך מערכת דוקטורס לבקש פגישת התייעצות\קביעת תור (משמאל לקו"ח שלך). מאחר ובקשתי הנ"ל טרם נענתה, אינני בטוח אם בקשה זאת בכלל הגיע אליך, לכן אני פונה שוב בבקשה זאת, הפעם באופן ישיר, ואם את אכן מקבלת באופן פרטי, אשמח מאד אם נוכל לתאם פגישה. בתודה ובברכה, משה

משה שלום, אכן תשובתך חמקה מעיני. אשמח אם תשלח לי מייל שלך ואוכל ליצור איתך קשר. בברכה, יעל

02/09/2014 | 20:27 | מאת: משה

יעל שלום, הדוא"ל שלי: [email protected] אינני יודע אם תראי את המענה הזה ביומיים הקרובים. בכל אופן, בעוד יומיים אני יוצא לחו"ל ואחזור ב-16 לספטמבר. אשמח אם יווצר הקשר המיוחל בינינו לפני נסיעתי או לאחריה. בברכה משה

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני