קרדיומיופתיה

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

11/05/2014 | 09:35 | מאת: סיסי3

שלום רב, אני בת 38, לפני כשנה אובחנתי כחולת קרדיומיופתיה נוטלת: טרי טייס 3.75, קרדיולוג 1.25, טבעפירין ואלטרוקסין לבלוטת התריס. משתדלת ללכת כל יום כשעה 5-7 קמ. הוצע לי ללכת לשיקום לב. שאלותיי: 1. מה עושים בשיקום לב? 2. מה את מציעה לי לעשות בהקשר לפעילות גופנית על מנת לשפר את מצבי כמה שאפשר? או על מנת לשמור על המצב הקיים. המון תודה ושבוע טוב!

שלום רב, במכון לשיקום לב ישנה פעילות גופנית מודרכת ותחת פיקוח רפואי פעמיים בשבוע. התוכנית מותווית על ידי פיזיולוג של המאמץ המתאים לך את האימון לפי מצבך הרפואי וכושרך הגופני. בנוסף, ישנו צוות רב מקצועי הכולל רופא, אחות, פיזיולוגים, מאמני כושר, דיאטנית, לעתים גם פסיכולוג ועובדת סוציאלית. צוות זה יכול לסייע לך במעקב אחר מצבך הבריאותי ושיפורו ומתן מענה בעת הצורך. הפעילות הגופנית בשיקום הלב מודרכת על ידי מאמנים מוסמכים ופיזיולוגים ןהם יכולים לסייע לך להתקדם ולשפר את הכושר הגופני בהתאם למצבך האישי. לפי מה שאת מתארת את מבצעת פעילות מצוינת. אך אינני מכירה את מצבך מספיק על מנת לעזור לך לשפר את הפעילות שאת מבצעת (כלומר, האם את סובלת מסימפטומים, באיזה קצב את הולכת וכד'). אני גם ממליצה בחום על הצטרפות למכון שיקום לב. בברכה, יעל

11/05/2014 | 17:09 | מאת: סיסי3

יש מקום שאת ממליצה עליו? אני במכבי.

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני