השתלת דפיברילטור

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

15/08/2013 | 10:17 | מאת: יפה

שלום, אני לפני השתלת דפיברילטור. בת 46. לא שמנה אבל לא עור על עצם. מבחינה אסתטית הייתי מאוד רוצה, שהמכשיר לא יבלוט. לאמא שלי (71) הושתל דפיברילטור, ורואים את הבליטה המרובעת, זה מאוד מפריע, כמו כן, הכתפיות של הגופיה / חזייה מתחכחות בבליטה וזה מציק. שאלתי - כמה רזה צריך להיות כדי שישתילו לי אותו תת שרירי ולא תת עורי? או האם זה פשוט נתון לבקשתי? בהנחה שרפואית הכל כשורה.

שלום לך, לצערי אני אינני הכתובת לשאלה שלך. עלייך לפנות למחלקה בה תבצעי את ההשתלה ולשתף אותם בדאגותייך, רק הם יוכלו לענות לך. שיהיה בהצלחה, בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני