מבקש המלצה לקניית מד לחץ דם ביתי

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

01/12/2008 | 21:37 | מאת: ניר

שלום, מאחר ששמעתי על מקרים רבים של מכשירי לחץ דם ביתיים ש"מזייפים", אודה על המלצה למכשיר לחץ דם (לזרוע, אוטומטי), שהתוצאות בו אמינות, מדויקות, חזרתיות. אם יש יצרן מסוים, ודגם מסוים, זה מאוד מאוד יעזור לי ! מאחר שהדבר מאוד חשוב לי, החלטתי לא לחסוך בעלות. בתודה מראש, ניר

ניר שלום, המכשירים הביתיים איתם אני עובדת הכי הרבה הם של חברת אומרון (Omron) ועד היום לא נתקלתי בבעיות מיוחדות. הרבה קריאות לא מהימנות נובעות בעיקר מאופן מדידה לא נכון. שני מכשירים שמומלצים על ידי החברה הם: 1. M6 Comfort - יש לו שרוול המתאים לכל הגדלים, מדידה נוחה ועוד שני יתרונות גדולים אותם אפרט בהמשך. החיסרון הוא שלא ניתן למצוא אותו בקופות החולים אלא רק בחנויות ציוד רפואי ולכן אין עליו סבסוד. מחיר מחירון שלו הוא 600 ש"ח ואולי יש הנחה בחנות מסוימת אך לא במסגרת קופת החולים או הביטוח המשלים. 2. M3-I - גם מכשיר מצוין, מקביל לדגם שהזכרתי קודם ונמצא בקופות החולים בהנחה (תלוי בקופת החולים ובסוג הביטוח המשלים). לדוגמא: בקופת חולים מכבי המכשיר עולה 90 ש"ח לאחר המלצה מרופא (מחיר מחירון 400 ש"ח). היתרונות הגדולים של שני המכשירים הנ"ל הם שבמידה ואופן המדידה אינו נכון, או יש הפרעות קצב, המכשיר אינו נותן קריאה בכלל (ישנם מכשירים שנותנים קריאות לא נכונות עקב דופק לא סדיר). בנוסף, מכשירים אלה מראים התראה על דופק לא סדיר. בנוסף, בשני המכשירים הצג גדול, ההפעלה נוחה והנתונים מופיעים ביחד על אותו מסך. אם אתה מעוניין בפרטים נוספים ובמידע על נקודות מכירה, תוכל לפנות לחברת אגנטק המשווקת את אומרון בארץ (לא, אין לי אחוזים בחברה, אני פשוט עובדת איתם הרבה שנים ומרוצה מאוד) בטלפון: 03-6446468. חשוב מאוד לקבל הנחיות הפעלה מדויקות בעת קניית המכשיר ולתרגל מדידה נכונה! בברכה, יעל

04/02/2009 | 17:30 | מאת: משה אדר

אני יכול להמליץ לך משימוש של שנתיים ברצף על מכשיר רוזמקס גם עם שרוול נוח, הרבה זיכרונות, יש אפשרות להפרדה בין מדידות בוקר וערב ובהשוואה למכשיר הידני של הרופא הוא מדייק (אני דואג לבדוק פעם בכמה זמן על כל מקרה). לגבי מחירים אני קניתי אותו בזמנו בסופרפארם, היו לו את הכי הרבה פונקציות ביחס לשאר המכשירים ובהפרש לא גבוה עד כמה שזכור לי. אתה יכול להכנס לאתר של החברה מ.פיינגרש הם משווקים אותו בארץ www.mfcl.co.il

12/04/2009 | 18:50 | מאת: יניב

שלום רב, ברצוני לרכוש מד לחץ דם, יש בקופת חולים מכבי סיבסוד לשני מכשירים:OMRON M3(שנפסל ע"י הוועדה האירופית אשר בודקת מכשירים אלה ולמעשה לא נמצא אמין ברוב הבדיקות- מידע זה שאבתי מאחד הפורומים הישראלים) ו- beuer bm20 שלא מצאתי התייחסות בשום אתר ישראלי. מבקשת המלצה עליו או הכוונה לביקורת מקצועית.

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני