שומן

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

16/09/2012 | 23:35 | מאת: אלמוג

האם שאיבת שומן היא רק קיצור דרך או שאורח חיים נכון אכן לא יכול לטפל נקודתית באזור זה? האם ניתן להגיע באמצעות אימון ודיאטה נכונה לתוצאות זהות לשאיבת שומן? חייב לשמוע דעתך תודה

אלמוג שלום, אינני בקיאה בנושא שאיבת שומן, אבל אין לי ספק שתמיד כדאי לנסות קודם את הדרך הטבעית והבריאה (שינוי תזונתי ופעילות גופנית) לפני שפונים להליכים רפואיים. אני מציעה שתתייעץ עם רופא לגבי שאיבת שומן. בברכת חג שמח ושנה טובה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני