כושר אחרי צינתור

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

03/09/2012 | 23:00 | מאת: יואב

שלום, אני בן 47 עברתי צינתור לפני שבוע ,יש לציין שלחץ דם ,ודפק תקינים מאחר ואני עסקתי בספורט לפני המקרה השאלה היא מתי עלי לפנות למרכזי השיקום האם אני כבר יכול לגשת או שיש זמן המתנה שצריך לחכות. תודה

שלום יואב, מקווה שעד עכשיו הסתדרת, מצטערת שלא הייתי פנויה לענות. למרכז השיקום כדאי שתפנה בהקדם מאחר וברובם יש המתנה ורצוי להתחיל את השיקום כ-3-4 שבועות לאחר הצנתור (על אף שזה לא תמיד מתאפשר). בריאות וכושר, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני