טיול בגובה 2800 מטר

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

14/08/2012 | 22:38 | מאת: חיים

שלום רב, אני חולה באנגינה פקטוריס. עברתי צנטור לפני 3 שנים. מתכנן טיול בעוד שבועיים לאיזור בו הגובה בערך 2800 מטר והטמפרטורה עלולה להגיע בלילה ל 3 מעלות. האם יש בעייה עם זה?

חיים שלום, הבעיה היא לא הצנתור שעברת אלא מה המצב כיום. האם אתה עדיין סובל מתעוקת חזה? האם לאחרונה עשית בדיקות לבדוק האם יש עדיין חסימות (חדשות או ישנות)?. בגובה רב, החמצן דליל ובמקרה של הצרויות או חסימות בכלי דם עלולה להחמיר בעיית אספקת החמצן ללב והדבר יכול להיות מסוכן. הייתי מתייעצת עם הרופא שלך, רצוי הקרדיולוג על מנת לקבל תמונה ברורה של מצבך ולקבל את אישורו לטיול שכזה. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני