התאוששות של הגוף

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

07/07/2012 | 04:50 | מאת: מאי

יצא לי לקרוא כתבה לפני מספר חודשים שהיה רשום בו את הדבר הבא: ככל שמתבגרים ככה יכולת האתוששות של הגוף קשה יותר(אולי ארוך יותר). אני מתכוון לדוגמא אצל ספורטאים כמו שחקני כדור. האם בחור בן 20 יהיה לו יותר קל להתאושש ממשחקים קשים מאשר שהוא יהיה בן 25-26? תודה

שלום מאי, כמובן שעם הגיל כל ביצוע פעילות נהיה קשה יותר וגם יכולת ההתאוששות. לא סתם ספורטאים מקצועיים פורשים יחסית בגילאים צעירים... קשה להשוות בין בחור בן 20 לאחד בן 26, ישנם גורמים נוספים המשפיעים כגון: סוגי ענפי הספורט בהם הם משתתפים, היכולת הטבעית של כל אחד ואחד, רמת הכושר הגופני של כל אחד עוד גורמים רבים. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני