מכון שיקום באזור שלי- דרום/ירושלים

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

25/05/2012 | 12:43 | מאת: מצונתר טרי

שלום אני לאחר צנתור רציתי לשאול איזה מכון לשיקום המומלץ ביותר? הכי נוח לי לקרדיונגב בבאר שבע- האם מומלץ? האם עדיף מכון בהר הצופים או בברזילי באשקלון? תודה וחג שמח הרצל

שלום מצונתר טרי, אני ממליצה שתבחר את מכון שיקום הלב שהכי נוח לך להגיע אליו על מנת שתוכל להתמיד בפעילות. כל מכוני השיקום בארץ מצוינים ויתנו לך את התמיכה וההדרכה שאתה צריך. הכי טוב לגשת למכונים הנגישים לך ולבחור בעצמך את מה שהכי מתאים לך (שים לב שבחלק ממכוני השיקום יש רשימת המתנה של מספר חודשים וגם זה שיקול חשוב). בברכת כושר ובריאות, יעל

25/05/2012 | 18:38 | מאת: מצונתר טרי

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני