שאלה ליעל!!!

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

06/04/2012 | 20:57 | מאת: שבי

דיברתי איתך על תוסף מגנזיום, אני יודע שאפשאר לקחת לאחר כל אימון, ואפשאר לתסף רק לאחר אימונים אינטנסיבים יש לי 5 אימונים בשבוע. מתוך ה5 אימונים יש לי 3 אימונים קשים, ו2 האימונים האחרים הם אימונים לא קשים מדי שבהם לא רצים הרבה. לדעתך אני אמור לקחת אחרי כל אימון את התוסף? או רק לאחר אימון שמתאמצים? תודה רבה נ.ב אל תפני אותי לפורום אחר בבקשה

שבי שלום, אינני בקיאה בתוספי מזון לספורטאים, אני עובדת בעיקר עם חולי לב ומבוגרים. באופן כללי אני מודעת לכך שמגנזיום יכול לסייע בהרפיית השרירים אך לגבי מינונים וסוגים, אינני יכולה לעזור לך. לפי השאלות שלך עד היום, אתה צריך להתייעץ עם אנשי מקצוע שעובדים עם ספורטאים, הם יוכלו לסייע לך יותר טוב ממני. חג שמח, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני