בחילות לאחר מאמץ ממושך

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

01/04/2012 | 18:08 | מאת: שימי

שלום יעל, אני בן 37 ומזה כמה חודשים עוסק בהכנות לטריאתלון ומשתתף בתחרויות הכנה שמשלבות 2-3 מקצועות ברצף. כמעט תמיד בשלב המאמץ אין שום בעיה אך בנקודת ההחלפה כשהמאמץ יורד ויש מנוחה קלה אני מרגיש בחילות חזקות עד כדי צורך להקיא, לאחר דקה שתיים של מנוחה וכאשר אני מתחיל פעילות נוספות הבעיה נעלמת עד למנוחה הבאה. מה יכול לגרום לתופעה הזאת ?

שימי שלום, אינני מכירה תופעה של בחילות חזקות לאחר מאמץ גופני. מצטערת שאני לא יכולה לעזור. יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני