לב

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

17/11/2008 | 22:26 | מאת: שוש

האם כאב חד ומשתק במרכז בית החזה לעיתים רחוקות קשור לבעיה בלב

שוש ישנם המון סימפטומים היכולים להעיד על בעיה לבבית כלשהיא. לרוב כאבי חזה עקב בעיה לבבית הם יותר נרחבים, פחות ממוקדים. התיאור הנפוץ הוא: לחץ חזק באזור החזה כאילו פיל יושב לי על החזה. לא מסרת מספיק פרטים כגון: מתי את חשה בכאב, האם במנוחה ו/או במאמץ? האם הוא מתחזק עקב מגע ו/או תנועה מסוימת? וכן הלאה. בכל אופן, מומלץ לגשת לרופא על מנת לאתר את מקור הכאב. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני